Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici

Introducere » Ghiozdane » Ghiozdan ergonomic HAPPINESS, - S-COOL


        

Ghiozdan ergonomic HAPPINESS, - S-COOL

Nou


0x

 

Preţul nostru:
150,00 RON

în coş:
  buc  

Ghiozdan ergonomic HAPPINESS, 40.5x29x13.5 cm - S-COOL

Ghiozdan ergonomic HAPPINESS, 40.5x29x13.5 cm - S-COOL

Acest model de ghiozdan conceput in mod special pentru clasele primare, este un ghiozdan usor, ergonomic, cu un design modern si o compartimentare eficienta, astfel cei mici vor beneficia de tot confortul si sustinerea necesara in aceasta noua etapa din viata lor.

Caracteristici:

- Ghiozdanul, potrivit pentru fete cu varta de 6-11 ani, are 1 compartiment principal, 1 compartiment secundar, 1 buzunar frontal si 2 buzunare laterale.

- Ghiozdanul este realizat din poliester rezistent 600D, satin, burete, material textil tip plasa, iar la interior captusala. Buzunarul frontal are aplicatii PVC cu sclipici sau metalizate, cu motiv HAPPINESS.

- Compartimentele si buzunarul frontal au inchidere cu fermoare rezistente din plastic, fermoarul compartimentului principal avand 2 cursoare, celalalte 2 fermoare doar 1 cursor. De fiecare cursor este agatat un accesoriu din cauciuc.

- Pentru transportul in mana ghiozdanul are maner intarit cu manson ergonomic din plastic.

- Bretele ajustabile sunt captusite cu burete la nivelul umerilor si pot fi reglate cu usurinta in functie de inaltimea copilului si greutatea din interiorul ghiozdanului.

- Spatele rucsacului este anatomic si permite circularea aerului, fiind buretat, cu suprafata din plasa.

- Cele doua buzunare laterale sunt realizate in partea superioara din plasa, iar la baza din poliester. In partea terminala buzunarul are banda elastica.

- Baza este prevazuta cu doua benzi din plastic.

- Pe buzunarul frontal, buzunarele laterale si pe bretele sunt cusute benzi reflectorizante ce asigura vizibilitatea produsului.

- Ambalaj: folie.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

YmQ2N