Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici

Introducere » Ghiozdane » Ghiozdan compartiment laptop, SUPERPACK


        

Ghiozdan compartiment laptop, SUPERPACK

Nou


0x

 

Preţul nostru:
135,00 RON

în coş:
  buc  

Ghiozdan compartiment laptop, SUPERPACK, 46x32x15 cm - S-COOL

Ghiozdan compartiment laptop, SUPERPACK, 46x32x15 cm - S-COOL

Rucsacul SUPERPACK este insotitorul perfect la scoala, serviciu, in delegatii sau calatorii. Prevazut cu compartiment pentru depozitarea laptopului si dispunand de compartimetare si organizare convenabila produsul practic va permite oricui sa fie pregatit pentru toate eventualitatile vietii moderne si sa isi gestioneze cu succes viata de zi cu zi.

Caracteristici:

- Ghiozdanul de calitate premium are o compartimentare eficienta. Astfel, compartimentul principal, pe langa un spatiu de depozitare generos, este prevazut cu buzunar buretat pentru laptop. Buzunarul are in partea superioara elastic. Compartimentul secundar este practic pentru asezarea documentelor, caietelor, cartilor si este prevazut cu organizator cu trei buzunare potrivite pentru accesorii sau instrumente de scris. In partea frontala rucsacul are 2 buzunare, unul decorat cu imprimeu metalizat multicolor, iar celalalt cu exteriorul realizat din saten multicolor cu stelute matlasate. Compartimentele si buzunarele au inchideri cu fermoare prevazute cu extractoare usor de manevrat, compartimentele avand fermoar cu dubla tragere.

- Pe partile laterale rucsacul are buzunare din plasa cu partea terminala din banda elastica, perfecte pentru depozitarea recipientelor cu lichid sau a umbrelei.

- Bretelele sunt usor ajustabile in functie de inaltime, fiind realizate la nivelul umerilor din poliester, burete si plasa,ceea ce reduce presiunea la nivelul umerilor. Acestea au prelungire din banda textila rezistenta, reglabila ca lungime.

- Manerul ramforsat, cu triplu strat, poliester, burete si plasa, este comod de folosit chiar si pentru o perioada mai lunga.

- Spatele ergonomic, decorat cu doua cusaturi, protejeaza si amortizeaza in timpul transportului. Exteriorul din plasa permite circularea aerului, oferind confort pe tot parcursul zilei.

- Produsul este fabricat din poliester 600d de inalta calitate, rezistent.

- Ambalaj: folie.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

MDI1NzM1