Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici

Introducere » Ghiozdane » Ghiozdan compartiment laptop, SUPERPACK


        

Ghiozdan compartiment laptop, SUPERPACK

Nou


0x

 

Preţul nostru:
135,00 RON

în coş:
  buc  

Ghiozdan compartiment laptop, SUPERPACK, 41x29x15 cm - S-COOL

Ghiozdan compartiment laptop, SUPERPACK, 41x29x15 cm - S-COOL

Rucsacul SUPERPACK pentru fete este insotitorul perfect la scoala. Prevazut cu compartiment cu buzunar pentru depozitarea laptopului si buzunar exterior produsul practic le permite sa fie pregatite zi de zi.

Caracteristici:

- Ghiozdanul de calitate premium, pentru fete are un design stralucitor si viu colorat.

- Adolescentele pot sa-si depoziteze obiectele necesare in cadrul compartimentului sau a buzunarului rucsacului. Compartimentul este prevazut cu buzunar pentru laptop, buzunar ce are elastic in partea superioara. Buzunarul frontal este decorat cu stelute, pietricele stralucitoare din acril si aplicatie "superpack" cu reflexii stralucitoare. Inchiderea compartimentului si a buzunarului se realizeaza cu fermoare puternice, cu dubla tragere la compartiment.

- Pe partile laterale rucsacul are buzunare din plasa, cu partea terminala din banda elastica.

- Bretelele sunt usor ajustabile in functie de inaltime, fiind realizate cu prelungire din banda textila rezistenta, reglabila ca lungime. La nivelul umerilor acestea sunt fabricate din burete cu exterior din poliester si plasa, ceea ce amelioreaza stresul umarului. 

- Manerul ramforsat, cu triplu strat (poliester, burete si plasa) este comod de folosit chiar si pentru o perioada mai lunga.

- Spatele ergonomic, prevazut cu doua cusaturi anatomice, protejeaza si amortizeaza in timpul transportului. Exteriorul din plasa permite circularea aerului, oferind confort pe tot parcursul zilei.

- Produsul este fabricat din poliester 600d de inalta calitate, impermeabil.

- Ambalaj: folie.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

NGI0YWU0M