Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici

Introducere » Ghiozdane » Ghiozdan 3D SHARK, S-COOL


        

Ghiozdan 3D SHARK, S-COOL

Nou


0x

 

Preţul nostru:
95,00 RON

în coş:
  buc  

Ghiozdan 3D SHARK, 31x24x41 cm - S-COOL

Ghiozdan 3D SHARK, 31x24x41 cm - S-COOL

Ghiozdanul 3D SHARK are doua compartimente, un buzunar frontal si, de asemenea, doua buzunare laterale. Acesta este ideal pentru copiii care merg la scoala.

Caracteristici:

- Rucsacul rezistent, dar si foarte confortabil este special conceput pentru baieti cu varsta de 6-11 ani.

- Compartimentul principal incapator va gazdui tot ce este nevoie pentru scoala, iar compartimentul secundar asigura o mai buna organizare. Buzunarul din fata ii ofera copilului acces usor la cele mai importante articole. Buzunarul interior este practic pentru asezarea separata a unor articole mai mici. Pe partile laterale produsul este prevazut cu buzunare din poliester si plasa, practice pentru transportul unei sticle de apa si a umbrelei.

- Inchiderea celor doua compartimente si a buzunarului frontal se realizeaza cu fermoare din plastic, cursorul metalic al fermoarelor avand medalion decorativ.

- Bretelele reglabile sunt usor ajustabile.

- Cele doua manere sunt practice pentru transport si depozitare prin agatare.

- Produsul este fabricat din poliester 230d. Buzunarul frontal are partea din fata realizata din material EVA 3D cu imprimeu cu rechin, potrivit pentru copii. Partea din spate a ghiozdanului, bretelele si unul din manere sunt buretate. In jurul buzunarului exterior este cusut PVC cu reflexii metalizate.

- Culori: multicolor, predominant bleumarin.

- Rucsacul poate fi utilizat atat la scoala cat si in excursii sau la primbarile in parc.

- Ambalaj: punga cu fermoar.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

MWJmM2FmN2